Tecnologia ESO

Recursos per l'ensenyament de la tecnologia a l'ESO.

Informàtica 4t

Recursos per informàtica de 4t ESO.

Coordinació TAC

Material de suport per la coordinació TAC de l'institut d'Altafulla.

Recursos TIC per professors

Espai que ofereix una selecció de recursos pel professorat.

Disseny d'APP

Participem en el programa mschools que apropa el disseny d'APP als adolescents.

30 oct 2015

Activar el windows 7

El sistema operatiu Windows 7  necessita ser activat. Aquesta activació permet comprovar que la còpia del Windows és autèntica i que no s'ha utilitzat en més ordinadors que els que permeten les condicions de la llicència de programari Microsoft.
Moltes vegades ens ha passat la data d'activació i a l'engegar l'ordinador ens apareix una pantalla en negre avisant que la nostra còpia no és original.
Per solucionar això Joel Barrio, alumne de 4t d'ESO ha realitzat un tutorial per a activar el windows 7 en el seu blog.
ACTIVAR EL WINDOWS 7. JOEL BARRIO

22 oct 2015

Afegir una llista d'enllaços

Afegir una llista d'enllaços es similar a la llista de blogs.
Passos a seguir:
1: DISSENY/AFEGIR UN GADGET





6 oct 2015

Connexió entre dispositius

En aquesta unitat aprofundiràs en les tecnologies de connexió sense fils, Bluetooth i WiFi, d'àmplia aplicació en dispositius mòbils com telèfons, netbooks, mans lliures, impressores, etc. i la connexió a través de xarxes de telefonia mòbil.

Comunicació sense fils

Les xarxes sense fils (en àngles wireless) són aquelles que es comuniquen per un medi de transmissió no guiat (sense cables) mitjançant ones electròmagnetiques. La transmissió i recepció es realitza a través d'antenes

Bluetooth

La connexió Bluetooth és la comunicació entre dispositius més simple que s’empra en la constitució de xarxes d’àrea personal (PAN) i per a la comunicació entre dispositius.


L’abast és limitat, per regla general, d’una desena a un centenar de metres, en el millor dels casos.

Amb el Bluetooth poden connectar-se dispositius com ordinadors, telèfons mòbils, mans lliures, impressores, càmeres digitals, navegadors GPS, ratolins, etc.

La comunicació s'estableix per mitjà d’ones electromagnètiques a una freqüència de 2,45 GHz amb un requeriment de potència molt petit, característica que el fa especialment indicat pels aparells portàtils alimentats per bateries, i actualment s’obté una taxa de transferència de 24 Mbps.